Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. September '16 11:06 by Jørli Petersen

Rio den fjerde

Næste generation af Kia Rio får debut i Paris i slutnignen af september, og bilen når til Danmark i marts 2017.

Næste generation af Kia Rio får debut i Paris i slutningen af september, og bilen når til Danmark i marts 2017.

Generation fire af Kia Rio, får debut på efterårets største biludstilling, der åbner i Paris i slutningen af september. Kia taler om længere akselafstand som kommer op på 258 cm. En større totallængde, så bilen kommer til at måle 407 cm, og så bliver ny Rio en anelse lavere end den nuværende model. Dertil kommer længere front, en mere stejl C-stolpe (bagerste stolpe) bedre køreegenskaber og diverse former for nyt sikkerhedsudstyr.

Kia startede med at frigive nogle tegninger af en Rio med meget store hjul, men nu har Kia frigivet de første billeder af bilen, som viser en bil med hjul i den størrelse, hvor både teknikere og især alle dem med regnemaskiner, har haft indflydelse på det endelige resultat.

Vi ved også, at produktion af ny Rio starter i slutningen af 2016, og med helligdage, ferie, transport og anden almindelig klargøring, er vi fremme ved marts måned 2017, før den nye Rio er til salg i Danmark. Der foreligger ikke noget om motorprogram og priser, men et godt gæt må være, at de nye små benzinmotorer med turboladning dukker op i Rio. Tiden vil vise, om der er dieselmotorer i nyt Rio program, vi tror det er tilfældet, og så er vi sikre på, at inden for de næste måneder, vil der kommer flere rigtigt gode tilbud på en stribe Rio-modeller, der bliver overhængt med udstyr, – så hold øje.

Mere lodret bagparti med tydelige inspiration fra Opel Astra, lidt større totallængde og akselafstand, og med stor sikkerhed et meget nyt motorprogram.

Mere lodret bagparti med tydelig inspiration fra Opel Astra, lidt større totallængde og akselafstand, og med stor sikkerhed et meget nyt motorprogram.

Pin It on Pinterest