Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

3. October '18 10:37 by Jørli Petersen

Robotkørsel

Man “App’er” efter robotbilen hvis ikke den er personlig ejendom, fortæller hvor man ønsker at blive kørt hen, og så slænger man sig i sofaen med champagne eller arbejdscomputeren.

EZ Ultimo var det store ”nummer” fra Renault på egen hjemmebane i Paris, hvor det store franske mærke havde kapret den klart største stand på hele udstillingen.

EZ Ultimo er en ægte robot eller selvkørende bil. Den tilkaldes elektronisk, får at vide hvor man skal hen, hvor længe man ønsker at disponere over køretøjetet og herefter henslænger man sig i dybestse komfort og herligheder efter bestilling, og længere er den ikke. Den nyeste form for særdeles upersonlig transport, men også luksuriøs.

EZ Ultimo udmærker sig ved sit aparte design. Front a la Toyota Mirai, og resten er lige så stygt, og det skulle blive endnu værre, for mængden af nyheder fra Renault har ualmindelig tynd.

I 2019 viser alle prognoser, at Renault kommer til at vælte sig i nyheder. De nye biler er stort set klar, så hvorfor man ikke varmer på med lidt af det nye på hjemmebanen i Paris, er uforståeligt.

Hvis vi skal udpege den største skuffelse i Paris, er det selvfølgelig alle de bilmærker der vælger ikke at møde frem i Paris, men blandt de trofaste udstillere, er det Renault der løber med pokalen.

Vi beklager billedkvaliteten, Renault havde gjort et stort nummer ud af mærkets navn på fronten, og det snød vort optageudstyr, men alligevel kan man ikke skjule det Mirai-inspirerede design. Stygt, stygt, stygt ….

Pin It on Pinterest