Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

13. February '18 12:43 by Jørli Petersen

Rolls de-luxe

Rolls-Royce Cullinan er den nye kæmpekasse fra leverandøren af royale biler. Bilen er opkaldt efter den diamant, der i slebet udgave sidder i de britiske kronregalier. Nu lander bilen sikkert i den royale garage.

Rolls-Royce sætter nye grænser for luksus i biler. Ingen over og ingen kommer bare i nærheden af den køreoplevelse, man vil finde i den helt nye Rolls-Royce, der har fået navnet Cullinan.

Det er stadig småt med information om den nye Rolls, bilen er klar til at få debut på biludstillingen i Geneve i marts måned, men det er også en bil, som ser ud til at hente lidt elementer fra flere typer bil, men i bund og grund er den nye Rolls Royce en kæmpekasse, hvor man ikke skæver til alt det med CO-2 og eventuelle bøder fra EU. Det er bare noget man betaler, og bødens størrelse bliver lagt oven i bilens pris.

Rolls-Royce har valgt navnet til den nye luksusbil efter den største fejlfri diamant, der nogensinde er fundet. Den 3106 karat store diamant blev fundet i en mine i Sydafrika, senere blev den store sten delt i fire, hvoraf de to største og mest perfekt slebne sidder i de engelske kronregalier, så der er noget at leve op til for den nye Rolls-Royce, som måske havner i garagen hos Dronning Elizabeth.

Rolls-Royce sætter helt nye grænser for luksus i biler, mener man selv. Alt det lækre skulle være samlet i den komplet nye bil fra Rolls.

Rolls-Royce Cullinan har allerede været på langtur, fra den sydlige del af Afrika til det mest kolde og ugæstfrie nord.

Pin It on Pinterest