Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. May '19 19:34 by Jørli Petersen

Sammenhold

Renault og Nissan rykker sammen i bussen, og lancerer nu et komplet fælles program for varebiler.

Nissan og Renault er en del af samme koncern, man deler alle tekniske løsninger på kryds og tværs, man har også enkelte identiske personbiler, mens det forholder sig anderledes med varebiler. Her har Nissan haft egne modeller, men til efteråret er det slut. Den kendte Nissan NV200 udgår af produktion og erstattes af den model, der skal sælges under navnet NV250, men kendt barn har som bekendt mange navne, og til efter sommerferien har denne model tre navne, Renault Kangoo, der er originalen, Mercedes Citan og nu Nissan NV250.

Den snart forhenværende model produceres på Nissans fabrik i Spanien, – den fabrik der tidligere var kendt som Ebro fabrikken, Nissan skal i fremtiden have deres lette varebil samme sted som også leverer varebil til Mercedes, men hvad ser der med den populære e-NV200?

Flere længer, med eller uden ruder, med eller uden skillerum, denne meget lette indretning er ikke typisk for det danske marked.

Vil denne model også blive udskiftet med den bil vi kender som Kangoo Z.E.?

Så vidt Bursd.com erfarer, vil e-NV200 bliver udskiftet med den elektriske Kangoo, men det er ikke sikkert der to biler kommer til at dele tenik, eller helt korrekt, batteripakke.

På forunderlig vis, har Nissan et pænt stort forspring på batterier, og sammenligner man de to nuværende modeller, er Nissan e-NV200 klart bedre end den elektriske Kangoo.

Nissan NV250 kommer udelukkende med 1,5 liters dieselmotor som kan fås i tre varianter. Dertil den vanlige variant med to længer, med og uden ruder, som mandskabsvogn, mens der netop nu ikke er udsigt til en ren personbilsudgave af den fælles Kangoo/NV250.

Til gengæld skiller Nissan sig ud på det område der hedder garanti. Nissan giver fem års garanti eller 160.000 km på deres udgave af Kangoo.V200

Bagdelen af Nissan NV200 udskiftes med denne bagdel af Nissans fortolkning af en Renault Kangoo. Nyttelasten på ny NV250 bliver op til 800 kg, og vi ved ikke hvad der sker med Nissan e-NV200.

Pin It on Pinterest