Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. February '18 12:06 by Jørli Petersen

Sjældent nyt

Mitsubishi Outlander med plug-in hybrid har i flere år været den mest solgte plug-in i Europa. Siden 2013 er der solgt 100.000 ifølge uvildige opgørelser, og i Norge har den store SUV været begunstiget af rundhåndede statslige tilskud og diverse driftstilskud.

Der er langt mellem nyheder fra Mitsubishi, som de seneste år har ført en så omtumlet tilværelse, at det japanske mærke i dag er en del af Nissan, og således en del af den efterhånden meget store Renault/Nissan koncern.

Mitsubishi har ikke lanceret små biler på det europæiske marked i længere tid, til gengæld har man været meget synlig med hybridbiler, men det har været store hybridbiler, som ikke har været aktuelle for det danske marked, fordi prisen var for høj og bilerne af en type, som i længere tid har lidt under faldende salg.

Mitsubishi største succes de seneste år er Outlander i hybridversion. Den første Outlander med plug-in hybrid dukkede op i 2013, siden har man solgt omkring 100.000 i Europa, og bilen har især været populær i Norge, hvor man har kunnet få er herlig bunke statsstøtte til den store SUV.

I 2019 kommer næste Outlander PHEV, der er en forkortelse af plug-in hybrid electric vehicle. Næste Outlander bliver større og stærkere, den får større batteripakke som del af en helt ny og kraftigere drivlinie, den nuværende 2-liters benzinmotor bliver udskiftet med en 2,4 liters 4-cylindret, og så bliver 4WD systemet opgraderet, blandet andet med en såkaldt Sport indstilling. En stor SUV PHEV med ”sport”.

Pin It on Pinterest