Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

30. January '18 22:12 by Jørli Petersen

Skarp Santa Fe

Hyundais nye front som vi allerede kender fra bl.a. Kona, bliver endnu mere iøjnefaldende på efterårets nye Santa Fe, som også har et meget anderledes todelt lygteparti.

Hyundai har løftet sløret for den næste model Santa Fe, som er topmodel i Hyundais europæiske modelprogram. Santa Fe var for år tilbage en meget populær og ganske almindelig bil i Danmark, og der kører stadig en del ældre Santa Fe, men modellen har stille og roligt udspillet sin rolle, måske fordi der er kommet flere konkurrenter, og måske fordi prisen er blevet lige lovlig voldsom sammenlignet med flere konkurrenter.

I anledning af de første skitser af den kommende model siger Hyundai, at man forventer Santa Fe kommer til at spille en større rolle i Danmark, og det kan kun betyde mere konkurrencedygtige priser, for mængden af konkurrenter er stadigt stigende.

Til gengæld er den nye Santa Fe en særdeles interessant bil vurderet efter de første officelle streger. En bil med helt sit eget design, og hvis de første synlige antydninger af ny Santa Fe holder, når vi ser den første færdige bil i Geneve, kan Hyundai få en del ekstra point alene på sit design.

Vi ved allerede nu, at motorprogrammet kommer til at bestå af en 2,4 liters benzin med 188 HK, de mere folkelige udgaver vil nok være de to 2-liters diesel med hensholdsvis 150 og 180 HK, mens topmodellen kører med den kendte 2,2 liters diesel, der yder 200 HK i efterårets nye Santa Fe.

Prisen er selvfølgelig aldeles ukendt, men vi ved, at den nuværende model Santa Fe koster fra 540.000 kr, og hvis den næste model skal gøre det bedre og blive mere synlig i gadebilledet, skal priserne som udgangspunkt blive en del lavere. Vi venter i spænding.

Hyundai Santa Fe er alt andet end et kedeligt design. Hyundais europæiske topmodel er klar til salg i løbet af efteråret.

Pin It on Pinterest