Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. November '16 14:27 by Jørli Petersen

Skrotplads Laven

Der er brugt mange timer på istandsættelse af denne Fiat 126, som står placeret ved Laven Station.

Der er brugt mange timer på istandsættelse af denne Fiat 126, som står placeret ved Laven Station.

Laven Station er en af landets mest idylisk placerede togstationer, som ikke er så langt fra Silkeborg. Endnu bedre er ventetiden på det lokale tog, hvor man kan nyde det fantastiske landskab omkring søerne ved Silkeborg, og langt de fleste dage, har man Himmelbjerget som baggrund for hele sceneriet.

Da Bursd.com lagde vejen forbi, havde Himmelbjerget imidlertid fået konkurrence.

Lidt ensomt placeret i bunden af parkeringspladsen ved Laven Station, holder denne noget afpillede version af en Fiat 126.

Faktisk en lidt underlig bil, for læg lige mærke til bilens karrosseri og lakering. Nogen har lavet en del arbejde på denne grå Fiat 126, som holdt Polen kørende i årene før murens fald, og kabinen mangler lige det sidste, før bilen kan meldes klar til diverse old-timer eller før-Muren-træf.

Læg især mærke til området, hvor der normalt er monteret nummerplade. Helt uberørt og helt uden ridser og skrammer, direkte fra autolakeren, men alligevel har denne Fiat 126 fundet vej til den velbeliggende station.

To røde bukke og nul baghjul. En effektiv tyverisikring. Og nu hvor det er muligt, så tjek lige tykkelsen på bilens trækaksel. Rigelig tykkelse til den 2-cylindrede motor, som stammer direkte fra 50’ernes Fiat 500, som resten af Fiat 126.

Fiat 126 holdt Polen kørende før murens fald. Tjek det fejlfri område hvor nummerpladen sidder, og ta' lige en griber over tykkelsen på drivakslen.

Fiat 126 holdt Polen kørende før murens fald. Tjek det fejlfri område hvor nummerpladen sidder, og ta’ lige en griner over tykkelsen på drivakslen.

Pin It on Pinterest