Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. August '19 10:01 by Jørli Petersen

Små forbedringer

Der er stadig et stykke vej til det X-Trail hidtil har været, men Nissan gør løbende bilen bedre. Nyeste nye er 1,3 liters motor med 160 benzinheste.

Den nuværende udgave af Nissan X-Trail fik efter denne redaktions opfattelse en svær fødsel. Den blev nærmest forløst med tang p.g.a. ganske tvivlsomme motorer, og vi vil stadighed vende tilbage til det X-Trail var i tidligere tider, hvor den nu største model Nissan lever i skyggen af rigtigt gode forgængere, men ret skal også være ret, det går langsomt mod bedre tider.

Først fik X-Trail noget der ligner en anstændig diesel til en bil af type ”stor” SUV. Dagens diesel er en 1,7 liters med 150 HK, mens nyheden er lige så selvfølgelig som jul i december. Renault/Nissan/Mercedes har begået en ny 1,3 liters benzinmotor, heldigvis en motor med fire cylindre, og denne motor skal lægges i alt hvad kan krybe og køre.

Således også i X-Trail.

Nissan har valgt en 160 hestes udgave til X-Trail, det gør bilen bedre, men selv med den nye benziner, vil vi stadig have det udgangspunkt, at 1,3 benzin og 160 HK til en X-Trail er en brostens SUV, uden de helt store evner til alt det der finder sted uden for almindelig bymæssig bebyggelse, som er noget med veje og stier uden asfalt og selvfølgelig noget tungt koblet på en tilkøbt trækkrog.

Nyheden har navnet DIG-T 160, men vil man have den seriøse X-Trail, eller i det mindste den mest seriøse X-Trail med muligheder for træk og 4WD, skal man vælge diesel.

Priserne for opdateret X-Trail benzin med 7-trins automatgear af typen dobbeltkobling starter lige under 350.000 kr.

Som noget nyt kan man også få X-Trail med kanonjak kulørt lædersalon, så stiger prisen med 5000 kr, og det er også muligt at få X-Trail som 7-personers, sammen med et flot type glastag koster det knap 20.000 kr ekstra. Billigste X-Trail koster fra 325.000 kr ifølge de officielle prislister.

Pin It on Pinterest