Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. May '19 19:53 by Jørli Petersen

Snyde-N

Hyundai vil have mest muligt ud af den hårdt pumpede i30 N, der lægger på den gode side af 250 HK. For at få mere gevinst, er man klar med en såkaldt model N Line, en opgraderet i30, der ligner mere end den er, men prisen starter ved 250.000 kr for N Line, mens en i30 N koster fra 420.000 kr, så der er selvfølgelig forskel.

Hyundai er klar med endnu en version af i30, og man mere end læner sig op af den skrappe model N, der lægger respektable 250 eller 275 HK.

Nyheden ligger langt under, men navnet klinger i den rigtige retning, nu hedder den N Line, og der er lidt ekstra udvendige detaljer, som skal sender lidt glitter og glimmer ud til omgivelserne, herunder nogle ganske store hjul, hvor den nye N Line kan fås med hjul op til 19 tommer.

Sikkerhedsudstyret er ganske omfattende, det der mangler, kan tilkøbes, og for at komme så bredt til markedet som muligt, fås den nye N Line i både 5-dørs, som coupe, og i løbet af kort tid, vil man også være klar med en i30 Stationcar model N Line.

Det mere triste ved den nye udgave af i30 er vel mest, at der ikke er sket noget seriøst med motorprogrammet. Det er fortsat basisudgaven med 1-liters 3-benet motor med 120 HK, der ligger i en bil, der på den måde ser ud af mere end den i virkeligheden er. Vil man lidt mere, kan man opgradere til den kendte 1,4 liters med 140 HK, og kører man langt, kan man vælge N Line med Hyundai-koncernens velfungerende 1,6 diesel 136 HK, men nogen racer er i30 ikke.

Hvis man vil mere, skal man vælge den rigtigt model N, som selvfølgelig er noget dyrere end de 250.000 kr, der er prisen på den billigste model N Line.

Sæderne er opgraderet, så man kan få en i30 med 1-liters 3-benet motor, som yder mere sidestøtte end nødvendigt. De to topudgaver af N Line fås med 7-trins DSG automatgear.

Pin It on Pinterest