Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. June '16 08:43 by Jørli Petersen

Solen over Hyundai

Fra helt almindelig dansk micro til en sommervenlig bil. Billigste Hyundai i10 med soltag kan fås for under 100.000 kr.

Fra helt almindelig dansk micro til en sommervenlig bil. Billigste Hyundai i10 med soltag kan fås for under 100.000 kr.

Man tager en Hyundai i10, kører lidt med en forvokset dåseåbner rundt i taget, og skruer et ny og elelktrisk foldetag i bilen. Efter den omgang, trykker man blot på en knap, når solen skal lukkes ind på turen gennem det danske landskab, og endnu en god nyhed er, at det ikke går ud over bilens garanti, ligesom prisen er til at overkomme.

15.000 afrundede danske kroner koster hele pakken. Bilen får en helt anden stil, men det er kun model i10, der kan få Hyundais nye elektriske sol-foldetag, som stort set fylder hele taget på en i10, som jo ikke er særligt stor.

Alle udgaver af i10 fra modelår 2014 og fremefter kan monteres med det nye soltag, der må opfattes som et originalt soltag, men det er da værd at bemærke, at Hyundai ikke giver fem års garanti på det nye soltag, men nøjes med tre, ligesom det er besynderligt, at det ikke er den autoriserede forhandler, der skærer i bilens tag, men et af landets autotransport og klargøringsvirksomheder, der kører tur med dåseåbneren.

Om det nye soltag støjer, når det er henholdsvis åbent og lukket, fremgår ikke at nyheden fra Hyundai, men vi går selvfølgelig ud fra, at taget er tæt, når man har trykket luk på knappen.

Hele taget åbnes med det nye foldetag, der passer til alle i10'ere fra modelår 2014 og frem.

Hele taget åbnes med det nye foldetag, der passer til alle i10’ere fra modelår 2014 og frem.

Pin It on Pinterest