Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

18. March '18 12:28 by Jørli Petersen

Sommer og ny 60’er

Først stod bilen i Geneve, og kort efter var den nye V60 på kort gæstevisit i Danmark. Bemærk de svenske underplader med alt det svenske, men bilen har aldrig set Sverige, og kommer måske ikke til det. Volvo er som bekendt kinesisk ejet og V60 bygges i Belgien.

Volvo V60 har været redaktionens absolutte favorit blandt alle Volvos biler i en snart lang årrække. Alle de nye X-modeller har ikke rokket ved det synspunkt, og eneste ubesvarede spørgsmål i den store ligning er den nye XC40, der netop er kåret som Car of the Year, – i øvrigt Volvos første store titel i mærkets levetid.

Titlen til XC40 blev kendt samtidig med Volvo løftede sløret for den nye V60, og det betød, at interessen for den nye Volvo var ualmindelig begrænset. Bursd.com var meget alene med den nye udgave vores favorit-Volvo, der allerede nu kan bestilles hos de danske forhandlere, mens den egentlige produktion af bilen starter op i sidste halvdel af april.

Der står således sommer på kalenderen før man kan hente sin nye Volvo V60, der ligner en bil der er bedre end nogensinde, så forventningerne til ny V60 er særdeles høj, selv om modelprogrammet starter som det altid gør for en ny Volvo, – med de største og dyreste modeller først.

Fra start kan man kun vælge mellem D4 eller en T6 AWD. Det betyder 190 eller 310 HK og priserne starter lige over den halve million. Når Volvo får løbet produktionen i gang i Belgien, vil flere modeller komme til, og ny V60 bliver også en af de biler, der vil blive tilbudt med hybridløsninger og måske endda i en rel el-version.

En Volvo V60 skal selvfølgelig ses bagfra, hvis den skal vurderes på alle sine kvaliteter, og som vanligt, har Volvo gjort noget ekstra ud af baglygterne. Læg mærke til den meget lange række lys, der tilsammen udgør lyset i en enkelt baglygte.

Pin It on Pinterest