Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

26. September '16 21:50 by Jørli Petersen

SsangYong er tilbage

SsangYong LUVi eller Tivoli er mærkets mindste, og spydspids for hele modelprogrammet. Priserne for den lille SUV-type starter ved 200.000 kr

SsangYong LUVi eller Tivoli er mærkets mindste, og spydspids for hele modelprogrammet. Priserne for den lille SUV-type starter ved 200.000 kr

Koreanske SsangYong er tilbage på det danske marked. Opstarten har været langsommelig, og mærkets genkomst til danske købere er ganske forsigtig. Indtil videre er der kun fem forhandlere i Danmark, men flere vil komme til de næste måneder, men den nye danske importør har allerede meldt ud, at antallet af forhandlere bliver begrænset, sammenlignet med det andre bilmærker benytter sig af, for at dække hele landet.

Tallet 10 har været nævnt, vi tror på lidt flere, men SsangYong holder sig i skindet og tager et skridt ad gangen, og satser på det nye modelprogram, som har flere spændende modeller.

Ingen Tivoli

Spydspidsen til dansk udbredelse er den mindste SsangYong med navnet Tivoli – nå ja, i alle andre lande end i Danmark. For at undgå alt for meget bøvl og ballade, har SsangYong valgt at give Tivoli et andet navn i Danmark, her hedder den LUVi, men bilen er den samme, det er en lille type SUV eller måske crossover, og startprisen er 200.000 runde kroner.

Den nye model Korando, som er fra 2014, er SsangYongs stærkeste kort i Danmark. En tilsyneladende veltrimmet SUV med 2,2 liters diesel og 178 HK til 300.000 kr

Den nye model Korando, som er fra 2014, er SsangYongs stærkeste kort i Danmark. En tilsyneladende veltrimmet SUV med 2,2 liters diesel og 178 HK til 300.000 kr

Næste runde tal rammer man, hvis man vælger den nye model Korando, som er meget forskellig fra den Korando, der var aktuel, sidst SsangYong var i Danmark. Den nye Korando er smart og rap, den har 2,2 liters diesel med 178 HK, og prisen er 300.000 kr.

Herefter følger Rexton og Rodius, begge biler har også skiftet både design og motor siden sidst, nu kører begge biler med samme motor som Korando, mens den nye pick-up kører med 2-liters diesel som den eneste SsangYong i modelprogrammet.

SsangYong Aycton Sport, som den nye pick-up hedder, byder på 155 HK, bilen er født med 4-hjulstræk og prisen hedder 180.000 kr før moms, og skulle nogen få den ide at købe bilen på hvide plader, er prisen røget op på 380.000 kr, men så er der også bagsæde i bilen.

Kun en model på benzin

Den lille SsangYong LUVi – også kaldet Tivoli – er den eneste SsangYong med benzinmotor i Danmark. Billigste LUVi har 1,6 liters benzinmotor med 128 HK og 2-hjulstræk, mens billigste LUVi diesel med 1,6 diesel og 115 HK koster fra 245.000 kr.

Alle biler i SsangYongs modelprogram fås med 4-hjulstræk, også den store MPV type Rodius, ligesom automatgear er en mulighed på hele modelprogrammet.

Det koreanske bilmærke fortsætter med udvidelse af modelprogrammet. Næste model ventes i slutningen af 2016, bilen hedder XLV og nyheden er en type stationcar i den store klasse.

Selv om der endnu kun er fem forhandlere, er der nye biler på vej. Næste skud på stammen er denne LDV, som ligner en traditionel stationcar i den store størrelse.

Selv om der endnu kun er fem forhandlere, er der nye biler på vej. Næste skud på stammen er denne XLV, som ligner en traditionel stationcar i den store størrelse.

Pin It on Pinterest