Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

10. September '15 10:46 by Jørli Petersen

Stop Transporter

VW er klar til at sende den nye Transport T6 ud til kommende danske købere. En helt traditionel Transporter uden de store overraskelser i hverken længde, højde eller andet, det nye ved VW Transporter er, at prisen starter ved 211.000 kr for en meget beskeden udgave med sølle 84 HK, som ikke kan klare Euro 6 norm, og spørgsmålet omkring Transporter kan jo passende tage en helt ny drejning, nu hvor mange danskere stifter et meget ubehageligt bekendtskab med VW Transporter og dens besynderlige og noget luskede indhold.

Med skift til en ny model Transporter, er det måske tid til at spørge: Er det lige nu – helt almindelige danske firmaer skal holde op med at købe Transporter?

Når VW sælger stakkevis af Transportere til dansk politi, som skal have endnu flere bødekroner i kassen, kunne det være en rigtig god ide, hvis det alle andre købte noget andet.

Vi bliver ikke det mindste overraskede, hvis VW i tilgift til de mange rare bødekroner har givet politiet en solid rabat på købet af de mange biler, men hvis det kun var politiet det kørte VW Transporter, ville det være endnu lettere at spotte en lusket fartkontrol i horisonten.

Stof til eftertanke.

Pin It on Pinterest