Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

18. January '17 16:51 by Jørli Petersen

Store Mokka

Opel Crosland er særlig egnet til kørsel i byerne. Automatisk parkering og kortere, men også højere end en Astra.

Opel Crossland er særlig egnet til kørsel i byerne. Automatisk parkering og kortere, men også højere end en Astra.

Opel Crossland er en anelse større end Mokka X, men der er næsten dømt dødt løb mellem de to biler, hvis man udelukkende måler og vejer på størrelse.

Til gengæld oplyser Opel, at den nye Crossland er særligt beregnet til byerne. Det er en såkaldt Cross-over til bykørsel, og en af de smarte detaljer ved ny Crossland er et 180 graders bakkamera, og endnu en understregning af bilens tilknytning til byerne må være, at Opel har valgt Berlin til det sted, hvor Opel Crossland får sin officielle debut.

Den 1. februar bliver tæppet trukket væk fra Opels nye Mokka-grande eller slet og ret Crossland, som ikke må forveksles med Opel Grandland, som også er en SUV-type, der bliver præsenteret senere på året, en bil der hører til i det større C-segment, mens Crossland hører til i B-segmentet.

Crossland kan direkte sammenlignes med Opel Mokka. To biler i samme størrelse.

Crossland kan direkte sammenlignes med Opel Mokka. To biler i samme størrelse.

Sammenlignet med Opel Astra, er Crossland 16 cm. kortere, men 10 cm. højere, så det ligner en anderledes kørestilling, højere, mere lodret og ikke mindst lettere indstigning.

Crosslands egnethed til bykørsel bliver styrket endnu engang, hvis man ser nærmere på listen over udstyr. Her kan man finde automatisk parkering, som næppe bliver standardudstyr på alle danske varianter, som står klar til salg i løbet af juni måned 2017.

Priserne er ukendt, men vi gætter på priser, der ligger nogenlunde tæt på det vi kan se på en prisliste over Mokka med samme motorisering og udstyr.

Opel Crossland får officiel debut den 1. februar i Berling. Bilen er klar til salg hos danske forhandlere i løbet af juni måned.

Opel Crossland får officiel debut den 1. februar i Berlin. Bilen er klar til salg hos danske forhandlere i løbet af juni måned.

Pin It on Pinterest