Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. October '19 09:00 by Jørli Petersen

Stort batteri – lille bybil

Renault Zoe er lidt mindre end Clio, og størrelse har som bekendt stor betydning. Især når man er en bybil, som leder efter selv den mindste mulighed for parkering.

Den lille praktiske bybil tilsat et stort batteri, lyder som den helt rigtige opskrift på den type el-bil, som er aktuel i nær fremtid. Når det samtidig er Renault, der sætter disse to ting sammen, bliver det en tand mere attraktivt, for Renault er et af de meget få bilmærker, som allerede har oparbejdet en form for rutine i at fremstille el-biler, samtidig med man har overstået de næsten medfølgende børnesygdomme.

En opfriskning af kabinen i ny generation Zoe.

Zoe er den lille 5-dørs bybil med plads til to voksne og et par børn, hvis det skal være nogenlunde komfortabelt. Ny Zoe har også fået tilsat lyd ved lave hastigheder, noget der skal gøre det muligt at opfatte en kommende el-bil, og hos Zoe er der tre forskellige lyde at vælge imellem.

Andet nyt hos Zoe er mere sikkerhedsudstyr, linjevogter og andet er rykket ind i Zoe, som også har fået en pæn opfriskning i det indre. Bilen er blevet mere venlig, men de første meget få kilometer vidner også om, at den kommende Zoe er blevet mere voksen, om vi kan bruge det udtryk.

Selv om man er en el-bil, kan man godt være udstyret med opvarmet rat. Læg også mærke til knappen til linjevogteren på øverste række.

De store nyheder i Zoe er den nye 52 kWh batteripakke. Det giver en effektiv rækkevidde på knap 400 km lover Renault, vi er lidt mere forsigtige med at forudsige noget som helst, men Zoe har den helt rigtige opskrift, for at blive en effektiv el-bil, og som noget nyt lover Renault også, at man kan lade 150 km på kun en halv time, hvis man kan komme på en 50 kW ladestader, det er svarer til det der beskrives som en hurtiglader.

Bggdørene har skjult dørgreb, som blev set første gang på Alfa 156.

Ny Renault Zoe er på vej ind på det danske marked. Bilen kan bestilles allerede nu, de første biler vil være klar til levering i løbet af oktober måned, og prisen ligger lige under 270.000 kr med det hele.

136 hestes elmotor, masser af gå-på mod fra stående start og et stort batteri, som ikke løber tør for strøm lige med det samme.

Pin It on Pinterest