Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. May 18:44 by Jørli Petersen

Strøm på Countryman

Ny Mini Countryman plug-in hybrid trækker på alle fire hjul. Samlet effekt er 220 HK.

Den seneste udgave af Mini Countryman er ikke længere tilbage end 2017, men alligevel har Mini valgt at give bilen et ganske lille pift på design, mens maskineriet får en lidt større overhaling.

Designet er skærpet en anelse på fronten, mens det mest iøjnefaldende bagfra er det nye Brexit style baglygter, men herfra er alt stort set ved det gamle, for en Mini er som en Mini nu er, selv om Countryman bryder noget med den oprindelige bil, ved at være den første Mini med en længde der krydser den skarpe grænse til fire meter.

Den store nyhed til ny type Countryman er en ny PHEV eller plug-in hybrid. Med ladeklap i bilens venstre forskærm, kan man hurtigt genkende den nye hybrid, der trækker på alle fire hjul.

Ladestik i venstre forskærm. Også hvis man vælger højrestyret Mini.

Den samlede effekt på Countryman SE All 4 yder samlet 220 HK. På ren el kører bilen op til 52 km med alle de vanlige forbehold, 0-100 klares på 6,8 sekund og tophastigheden oplyses til 196 km/t.

Øvrige versioner af opdateret Countryman er den mere klassiske type Cooper med lidt halvtrist 3-cylindret motor på 136 HK, vil man have alle fire pløkker i motorrummet hedder bilen Cooper S, ny er effekten til gengæld oppe på 178 HK, mens alt det med priser starter fra 365.000 kr.

Den nye PHEV koster 444.000 kr, produktion af ny Countryman påbegyndes i juli måned, som igen betyder dansk levering fra september måned.

Designet er blevet en anelse skarpere, siden Countryman viste den nye udgave i 2017. Model 2020 kendes lettest på de nye Brexit baglygter, der flasher Union Jack, når man træder på bremsepedalen.

Pin It on Pinterest