Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

9. March '18 10:36 by Jørli Petersen

Svensk carbonmonster

80 lykkelige, men også meget velhavende ejere er der plads til i ordrebøgerne, inden der lukkes og slukkes for Regera RS historien.

Koenigsegg har altid haft ambition om at lave verdens hurtigste gadebil, og den nye Regera RS holder stilen, lover Koenigsegg, samtidig med man lægger loft over det antal biler, der bliver bygget af det nye fartmonster.

80 lystne købere er der plads til i det svenske salgslokaler i Ängleholm, og det køberne får, er noget helt utraditionelt. En superbil uden det mindste spor af noget der minder om en almindelig gearkasse.

Regera RS har det Koeningsegg kalder Direct Drive. Det er en hårdt pumpet V8’er der sender power til omsætning i tre elmotorer som driver bilen, og det gøres ganske effektivt.

Koenigsegg oplyser, at det eksempelvis kun tager 3,2 sekund at øge tempo fra 150 til 250 km/t, og skulle man forsøge sig i den klassiske øvelse med at nå en given hastighed fra stående start kan vi viderebringe den oplysning, at det skulle tage 20 sekunder at få Koenigsegg til at skifte fra parkeret bil til en hastighed på 400 km/t.

Når tophastigheden er på den anden side af 400 km/t, er luftens vej over bilen uhyre vigtig. Læg især mærke til de mange detaljer på bilens spoilere og karosseridele, og bemærk især den såkaldte hækvinge, der både er to-delt og minimalistisk. Vi lader billederne stå så længe du gider…..

Pin It on Pinterest