Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. June '18 17:45 by Jørli Petersen

SW opvarmning

Peugeot 508 i SW udgave er på alle måder en stor nyhed, – og længe ventet. Den nuværende model er efterhånden en noget bedaget model.

Kort efter sommereferien rettes opmærksomheden mod Paris. Her skal især de franske mærker vise hvad de kan, og en af de meget sikre nyheder er den nye 508 som stationcar.

Peugeot kommer endelig med en ny bil i den store firmaklasse, ny 508 var det absolutte topnummer i Geneve i begyndelsen af marts, og herfra bliver det meget forudsigeligt, hvad der sker efterfølgende. Fra officiel debut, går der omkring et halvt år før bilen er klar til salg, netop nu er 508 som 4-dørs klar til nærmere bekendtskab for journalister sammen med den nye Partner, der skifter navn til Rifter i personbilsudgave, og når det er sket, kommer turen til samme bil som stationcar, for Peugeot har aldrig lært at komme med flere typer karosseri på samme tid. Det er som om man skal øve sig på en ny model.r videdre med degt nye pay-out

Lækker og indbydende kabine. Peugeot arbejder videre med det nye lay-out i midterkonsollen.

Til gengæld er tidsplanen helt sikker. Officiel debut i Paris de første dage af oktober. Produktionsstart kort ind i 2019, og mon ikke vi ser den mest populære model af 508 i Danmark i slutningen af februar / begyndelsen af marts 2019. Et år efter bilens officielle debut for offentligheden.

Motormæssigt kan man kopiere det vi ser i 4-dørs 508. Man kan også lægge 20.000 kr til listeprisen på 508 sedan, og det er allerede sikkert, at det bliver den nye 1,5 liters diesel, der skal trækker det store læs i firmaklassen. Selvfølgelig kommer 508 også med større motorer, men de gode leasingtilbud bliver med 1,5 diesel.

Spørgsmålet fra den opmærksomme læser er selvfølgelig: Var det det? Er det alt Peugeot har at byde på på hjemmebanen i Paris? Kan man ikke byde på mere end en forudsigelig variant af en allerede kendt model?

Vi har kikket i krystalkuglen og fundet et par lidt ældre modeller. Begge starter med tallet 2, så det ikke alt for vilde gæt vil være, at Paris byder på enten en ny model 208, eller måske en 2008. Vi tror mest på det første bud, men tyve-nul-otte er også ved at være klar til udskiftning, så der er meget mere nyt på vej fra storebror i PSA-dynastiet, som nu tæller fire bilmærker.

Udsigten fra et meget stort bagagerum i den nye 508 SW, der først kan ventes klar til levering tidligt i 2019.

Pin It on Pinterest