Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

17. October '19 19:47 by Jørli Petersen

T-Roc R med 300 heste

Slut med kedelige familiebiler som helst vil ligne en rigtig SUV. VW T’Roc er klar til salg, og mon ikke 300 HK og 7-trins DSG er rigeligt til at tiltrække sig lidt interesse.

Pludselig bliver det sjovt at køre SUV, og VW’s T-Roc R er en ægte SUV med træk på alle fire, som hedder 4-Motion hos VW. Den nye topudgave af VW’s ellers ganske almindelige mellem SUV er ophøjet til klassen for sporty eller sjove biler, ikke noget med 3-benede minimalmaskiner, men en 2-liters TSI, som er pumpet op til 300 HK, samtidig med bilen lægger 400 Nm.

Sportsundervogn og skarpere styring skal mindske de ulemper, man naturligt har fra et højere tyngdepunkt, og alle former for forbedret undervogn er nødvendigt, for T-Roc i topversion klarer de første 100 på 4,8 sekund, tophastigheden er som normalt for de fleste tyske biler, politisk korrekt begrænset til 250 km/t, og så er der flere spændende lækkerier, som gør bilen mere interessant.

Det normalt stabilitetsprogram kan kobles fra ved tryk på en knap. Pludselig er der muligheder for en endnu sjovere køreoplevelse.

Det elektroniske stabilitetsprogram kan afkobles ved tryk på en knap, det betyder en sjovere køreoplevelse.

Gearkassen i T-Roc R er 7-trins DSG, som er optimeret til hurtigere gearskift en nogensinde, og der er også kommet pris på den superhurtige VW SUV. Prisen starter ved 555.000 kr, men der er fortsat mulighed for at gøre bilen endnu dyrere ved at hælde godt med ekstraudstyr i bilen.

VW har iklædt den hurtige T-Roc de vanlige kendetegn for en R-klasse VW.

Pin It on Pinterest