Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

24. October '16 11:04 by Jørli Petersen

Thorkild fylder 70

Dette herlige foto af Thorkild Thyrring Johansen, er hentet fra Le Mans, som aldrig fik helt fat i TT's rigtige fødselsår. I Le Mans opgørelser, er der flere bud på det rigtige årstal.

Dette herlige foto af Thorkild Thyrring Johansen, er hentet fra Le Mans, som aldrig fik helt fat i TT’s rigtige fødselsår. I Le Mans deltagerlister, er der flere bud på det rigtige årstal.

Dagen i dag, den 24. oktober 2016, er en ganske særlig dag. I dag fylder en af dansk motorsports store navne 70, og når vi siger “store navne” i forbindelse med motorsport, er det et citat, som vi har hentet direkte fra Thorkild Thyrring Johansen himself, som i respekt for sin pænt høje alder, har trappet voldsomt ned de senere år.

Seneste begivenhed fra Thorkild Thyrring (Johansen) er fradømmelse af hans kørekort, men det har ikke lagt en større dæmper på TT’s fantastiske snakkeorgan, som i hele karrieren har været et meget væsentlig aktiv til til livets opretholdelse.

Dagens fødselar har deltaget i motorløb over det meste af Europa, mest i mere private klasser, hvor der har været uofficielle europamesterskaber på spil, ligesom Thorkild Thyrring har deltaget i Le Mans 24 timer gentagne gange, uden det er lykkedes for arrangørerne, at finde ud af Thorkilds rigtige alder, for hvis man ser i de officielle startbøger fra Le Mans, vil man kunne se forskellige fødselsår – yngre år for år.

Thorkild Thyrrings seneste aktiviteter har været som arrangør, men det gik lidt fløjten, da den gode TT nok engang røg i politiets fartfælder.

Thorkild Thyrrings seneste aktiviteter har været som arrangør, men det gik lidt fløjten, da den gode TT nok engang røg i politiets fartfælder.

En overgang var det så slemt med røgslør over TT’s rigtigt alder, at store dele af dansk bilbrance frygtede, at den gode fødselar ville være den første i Danmark, der fik frataget sit kørekort på grund af manglende alder, – men så slemt gik det trods alt ikke. Det var politiets fartfælder og gentagne overtrædelser, der kostede TT kørekortet, – og i dag fylder speedsnakkeren 70.

Pin It on Pinterest