Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. December '18 16:31 by Jørli Petersen

Toyota Combo

Toyota Berlingo, Partner, Combo eller LiteAce. Navnet er stadig ukendt, men i slutningen af 2019, kommer Citroen Berlingo med Toyota-skilte for og bag.

Toyota har været trængt på varebiler, og det kniber med at finde noget ægte fabriksbygget fra den store koncern, så nu gør man hvad har gjort de senere år, beder PSA-gruppen om at levere noget varebil, som man efterfølgende kan påklistre et par Toyota-skilte.

Toyota har et snart længere varende samarbejde med PSA-gruppen. Mest udpræget er samarbejdet omkring microbiler, hvor Citroen og Peugeot kører med Toyota benzinmotorer, og nyeste samarbejde er Proace varebilen, hvor Toyota måtte opleve, at blive sat lidt i skammekrogen, da man præsenterede den fælles varebil.

Nu ønsker Toyota at finde en mindre varebil, og hvad er mere naturligt, end at sætte Toyota Lite-Pro eller Lite-Ace skilte på en Citroen Berlingo / Peugeot Partner.

Den nye lette Toyota varebil bliver sendt på markedet i slutningen af 2019, og således kommer Toyota i samme situation som Opel. Man sætter egne mærkeskilte på en eksisterende eller i bedste fald fælles model. Hvis Toyota fortsætter samarbejdet med PSA gruppen, vil fremtidige varebiler til Toyota blive udviklet i det snart tidligere Opel højsæde i Rüsselsheim, som er godt på vej til at blive helt PSA-fransk.

Pin It on Pinterest