Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

30. May 14:35 by Jørli Petersen

Toyota Ducato

Fiat har haft et godt greb om de store varebiler med Ducato i mange år, men nu er Fiat en del af en stor koncern, og det nyeste nye er, at Toyota udvider deres udvalg af varebiler, med den nye model Ducato, der kommer på markedet i 2024. 

En ny Fiat Ducato har været skudt til hjørne, mens den nye koncern Stellantis blev en realitet, og de nye partnere blev enige om hvem der gjorde hvad og hvornår.

En ny Ducato har stået højt på listen, både hos Fiat og selvfølgelig hos Citroen og Peugeot, hvor Ducato kaldes Jumper og Boxer, men også Opel er fulgt med som det tynde øl, her hedder den største varebil Movano, så det er lidt uventet, at den endelige nyhed om en ny Ducato kommer fra Toyota.

Bilen er klar i 2024, lyder det fra Toyota, og når det japanske mærke melder ud om nyheden, er det fordi Toyota er med i det samarbejde, som nu kommer til at have alle typer varebiler på hylderne, og det bliver første gang Toyota får en stor 3500 kg kassevogn på programmet.

Toyota oplyser samtidig, at den nye store varebil skal bygges i Polen og på den fabrik der går under navnet Sevel Syd, som ligger i Atessa godt 50 km syd for Pescara på Adriaterhavskysten.

Navnet på den nye store Toyota, som kan få en garanti på 10 år plus, er ukendt. Vi tror ikke på Hiace, men noget i retning af Proace+ eller måske Proace Grande, hvis Toyotas kassebiler skal bygges i Italien.

Fiat Ducato i seneste udgave, som fuldt elektrisk, hvor Fiat adskiller sig fra bilerne i den tidligere PSA grupper. Den nye Ducato kommer også som fuldt elektrisk.

Pin It on Pinterest