Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

21. May '19 11:47 by Jørli Petersen

Transit med race

Efteråret står på ny Transit Custom, men der kommer også et par racer-Transit på gaden, selv om begge biler har det mere i munden end i egentlig ydelse. Første nyhed er Connect Sport uden ændringer i maskinrummet, næste bil med fartstriber og alufælge er Connect Sport, som byder på lidt mere, herunder 185 HK fra den opdaterede 2-liters maskine. Dagens største Custom Transit yder 170 HK.

Ford har i flere måneder sendt tydelige signaler der oplyser, at til efteråret er der en ny Transit Custom. Bare vent til du ser den indeni, driller Ford de mulige kommende købere, mens det udvendige ikke har de helt store ændringer. Så er det jo heldigt, at der samtidig kommer et par udgaver, som virkelig giver den gas på det udvendige, og det er mest det udvendige det handler om.

Til september kommer den første model racer-Transit der hedder Connect til fornavn. Den større Custom i race-trim ser ud til at følge umiddelbart efter, og mens Connect Sport ikke har noget der ligner nyt under hjælpen, ser det lidt anderledes ud med den næste top-Custo.

Her skulle der blive 185 pumpede 2-liters dieselheste af spille med, når man sidder bag rattet i den nydesignede kabine.

Septembers Connect Sport har 120 HK fra den 1,5 liters diesel. Det der adskiller bilen fra hverdagen er 16-tomme fælge, fartstriber og sæder med det Ford kalder delvist læder?

Custom Sport, også kaldet racer-Transit, lægger 185 HK. Den fås i kort og lang udgave, den fås med manuelt eller automatgear, her er der også del-læder, bilen har skørter, striber og spejle i Sport-design, kofangerne er karrosserifarvede, og man kan vælge mellem 17- og 18-tomme fælge.

Sport Transit kan også fungere som wifi hotspot med 10 opkoblinger på byggepladsen, men så er bilen bundet til stedet, og det sporty bliver pludselig noget meget jordnært, for skal man være på nettet, eller skal man være kørende på gader og veje? Helt nye spørgsmål til en Transit model sport.

Pin It on Pinterest