Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. March '16 12:22 by Jørli Petersen

Twingo på tilbud

Twingo har skrækkeligt dårlige salgstal, men nu tager Renault det ultimative våben ned fra hylden. Lave priser og det man kalder lave leasingydelser.

Twingo har skrækkeligt dårlige salgstal, men nu tager Renault det ultimative våben ned fra hylden. Lave priser og det man kalder lave leasingydelser.

Den nye Renault Twingo med hækmotor og mange smarte detaljer, har haft en grum skæbne på salgslisterne. De danske bilkøbere gider ganske enkelt ikke den nye Twingo, og det er ikke kun i Danmark den er gal. Twingo er kort sagt ikke blevet den succes Renault havde håbet, og det gik galt helt fra start.

Den stort anlagte kampagne for ny Twingo var en katastrofe. En af den type reklamekampagner der koster det hvide ud af øjenene, men som ikke er fem øre bevendt.

Nu smider Renault skeen i den anden hånd, og griber til det værktøj, som altid virker. En rigtig gunstig pris.

Renault satser nu på det private leasing marked, her er man parat med det Renault kalder lave priser, og man kan få en pænt veludstyret Twingo, hvis man har 7995 til førstegangsydelse, og herefter 1495 kr hver måned i 36 måneder, mens det årlige kilometertal er helt traditionelt med 15.000 km.

Det danske marked for privatleasing er totalt domineret af Peugeot, som har fundet nøglen til succes, og ifølge Peugeot er en lav startpris helt afgørende for succes. Peugeot holder meget af en førstegangsydelse omkring 5000 kr, så vi venter på resultatet af Renault startpris, som ikke lyder afskrækkende, men alligevel er 3000 kr højere end Peugeots nøgletal for succes.

Hvis man vil købe samme bil, er prisen 85.900 kr. Med en udbetaling på 20 procent, skal man regne med at lægge 18.000 kr som udbetaling incl. leveringsomkostninger, hvorefter den månedlige ydelse er 965 kr i 96 måneder.

Om Renault Twingo kan vi supplere med følgende. Bilen er smart, det er en bil med livsstil, det er en helt og aldeles ægte bybil, for Twingo har hækmotor, og uanset hvad Renault har smidt i bilen af elektronik, for at holde bilen på nogenlunde ret kurs, kører den som en brækket arm, når den kommer ud på landet, så Twingo er blevet smart bybil, – ikke andet.

Pin It on Pinterest