Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. October '15 20:52 by Jørli Petersen

Udfordringen

 

633522704b6f75bf316b528440ef4a27Hyundais store nye kassevogn i 3500 kg klassen er klar til start. Den store varebil er i Danmark i februar næste år, og garantien menes at blive tre år med ubegrænset antal kilometer.

Navnet har ligget fast i flere måneder, men nu er der også sat dato på dansk salgsstart på den varebil i 3500 kg klassen, der kan ryste de etablerede mærker i klassen.

Hyundai H350 er den første af en række biler, der i løbet af ikke så fjern fremtid, skal placere Hyundai som en af store spillere i klassen. Konkurrenterne er Mercedes Sprinter, den kommende nye VW Crafter og Renault Master, og Hyundais store fordel hedder især garanti.

Når Hyundai H350 er klar hos forhandlerne i februar 2016, er det med mindste tre års garanti og alle de kilometer man kan mase ud af kassen i hele perioden. Der har været rygter om fem års garanti, men der ser Hyundai trods alt ud til at tøve, men et halvt år før bilens debut kan vi konstatere, at den store Hyundai har et fortrin på motorsiden, motoren på 2,5 liter er større end det de typiske konkurrenter lægger i maskinrummet, og så tæller det også på positivsiden, at den nye store Hyundai, er udviklet i Europa til det europæiske marked.

Det er stadigt sparsomt med oplysninger om den nye kassevogn, men Hyundai lover skarpe priser, og hvis den danske importør er med på det store rabatcirkus blandt danske varebiler, kan Hyundai snuppe en god del af det danske marked.

Pin It on Pinterest