Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. March '16 20:42 by Jørli Petersen

V10 Spyder

Farven er Vegas gul, og der kan blive rigeligt med frisk luft til frisuren når alle 540 HK spiller max.

Farven er Vegas gul, og der kan blive rigeligt med frisk luft til frisuren når alle 540 HK spiller max.

Audi R8 som Spyder, V10 motor, 540 HK og en helt fantastisk lyd, som kan nydes til fulde, når stofkalechen er nede.

Motoren i Audi R8 er en velkendt størrelse i VW koncernen. Her i en FSI udgave med fuldt udtræk på det sportslige, der er skruet fuldt op for kulfiber, aluminium og andre lette materialer, og selvfølgelig er der gigant skærme inde i bilen, ligesom B og NUL leverer lyden.

R8 Spyder er 79,6 procent aluminium, hele bilen vejer 1612 kg i køreklar stand, og rygraden i R8 er en langsliggende space-frame, som er fremstillet af både aluminium og kulfiber.

Den langsliggende space-frame er samme metode som Mazda har brugt i mange år i MX-5, men lavet rigtigt, giver det et meget stift karrosseri, og Audi oplyser, at den langgående vridningsstivhed, – det man kalder torsionsstivhed, er øget med 50 procent i forhold til den tidligere Audi R8. Med så kraftig en fremgang, begyndet at ligne noget, man normalt kun finder på en bryllupsnat.

5.2 liter V10 er en kendt størrelse i VW koncernen. Og lyden.....

5.2 liter V10 er en kendt størrelse i VW koncernen. Og lyden…..

10-motoren er centerplaceret, den lægger sine 540 HK og samme 540 Nm ved 6500 omdrejninger, de indledende 100 km/t er klaret på 3,6 sekund, mens tophastigheden på 318 km/t kun kan opnås ganske få steder.

Audi R8 Spyder havde debut på biludstillingen i New York i påsken, en ganske nydelig lap på et ellers noget ramponeret rygte i USA, og selvfølgelig vil bilen også kunne købes i Danmark, hvis man er indstillet på lidt ventetid, og en indtil videre ukendt dansk pris.

Langsliggende centermotor men på dette snit i bilen aner man også den langsgående spaceframe, der er med til at give fremragnede køreegenskaber.

Langsliggende centermotor men på dette snit i bilen aner man lidt af den langsgående spaceframe, der er med til at give fremragnede køreegenskaber.

Pin It on Pinterest