Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

12. May '19 20:43 by Jørli Petersen

Video, video ……..

Det er 37 år siden Jens Brixtofte vandt det danske Melodi Grand Prix med Video, Video. Nu er der pillet ved titel og tekst.

I disse Grand Prix tider genopliver Mercedes en ægte gammel traver. For 37 år siden var det Jens Brixtofte der var hot med årets danske vinder, som mange danskere stadig kan huske for sin meget enkle titel, Video, Video.

Sammen med gruppen Brixx smuttede Jens Brixtofte en tur til England for at forsvare de danske farver, men den nye udgave af den gamle ørehænger, kommer nok ikke til England, selv om titlen er ændret til Vito, Vito.

Det er Jens Brixtofte himself der har pillet ved teksten, så den nu handler om Mercedes Vito, og det er også den nu 62 årige Jens Brixtofte, der har indspillet den ændrede sang, ligesom Brixtofte også giver den i rollen som glad Vito-chauffør.

Det er Brixtofte der spiller rollen som glad Vito chauffør.

Det hele handler om Grand Prix, Mercedes spiller på kendte og populære heste, og hvad kan vi ellers sige om den gamle Video, Video, der vandt det danske Melodi Grand Prix i 1982. Det var melodien der kørte hele dagen lang, det var melodien der henviste en af de helt store Grand Prix veteraner til en plads som nummer to, Tommy Seebach kunne ikke slå Video, Video med hans Hip hurra – det er min fødselsdag, men det havde måde været bedre at sende Tommy Seebach til det internationale Grand Prix en gang ekstra, for den gode Vito, Vito sanger, blev nummer næst sidst i England. Kun undergået af Finland.

Vil du se den nyeste udgave af Vito, Vito ……. så klik!

youtube.com/watch?v=xH0MsroSvzM&feature=youtu.be

Fra Video Video til Vito Vito. Der er blevet et bogstav mindre, men den gode Jens Brixtofte popper endnu, og det er måske meget passende, for Jens Brixtofte har brugt en del af de mange år siden 1982 til bl.a. at passe et job hos Citroen.

Pin It on Pinterest