Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

4. December '15 09:57 by Jørli Petersen

Vind eller forsvind

Rygterne har været mange, men nu er det helt sikkert. Renault vender tilbage til Formel 1 med eget team under navnet Renault.

Det er Lotus teamet, der må lægge ryg til Renaults beslutning, Lotus F1 Team overtages af Renault, som nu mindre end fire måneder til at finpudse eller fortage drastiske ændringer på den bil, der sluttede sæson 2015. Alt det bliver først synligt i løbet af januar måned, hvor Renault vil gå i dybden med den bil og det team, som er første trin på den stige, der skal bringe Renault tilbage til toppen af Formel 1, og vi vender tilbage for at vinde, siger Renault-bossen Carlos Ghosn, og tilføjer, – også selv om det kommer til at tage nogle år.

Vi havde to muligheder efter seneste sæson, og det var at forsvinde eller vende fuldt og helt tilbage til Formel 1, siger Carlos Ghosn efter offentliggørelse af Renaults planer.

Renault har været i Formel 1 sporten i 40 år uden afbrydelser, og det var Renault, som i 1977 introducerede turbomotoren i Formel 1. Renault har kørt mere end 600 Formel 1 løb, det er blevet til 168 sejre og 12 mesterskaber for konstruktører og 11 mesterskaber for kørere.

 

 

Pin It on Pinterest