Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. March '18 14:10 by Jørli Petersen

Volvo helt til tops

Det var en overraskelse, at Volvo XC40 tog en sikker gevinst. Volvo nåede ikke frem til den fælles kandidattest, der strækker sig over flere dage, så Volvo har sendt biler rundt i 23 lande, for at bilen kunne blive målt og vejet. Det er også interessant, den danske vinder slet ikke kunne nomineres i det europæiske felt.

Volvo både har, og har de seneste år haft megasucces med XC-modellerne, og sent mandag aften røg det kinesiske bilmærke med det svenske navn helt til tops i Car of the Year dysten.

Det har tidligere været lige-ved-og-næsten, og Volvo har officielt udtalt, at de har været meget tilfredse med en placering lige under toppen, men stemningen hos Volvo på den første pressedag i Geneve, var ikke til at misforstå. Der var svedne grin over hele linjen, og det forstår man i særdeleshed, når man ser på de tildelte point, der blev sendt fra 60 europæiske motorjournalister fra 23 lande.

Der var point fra alle lande og der var høje point fra alle, og den brede tilslutning til Volvo XC40 gav en sikkert gevinst, – Volvo XC40 var næsten 100 point foran nærmeste forfølger.

Car of the Year havde følgende resultat:

1 Volvo 324

2 Seat Ibiza 242

3 BMW 5-Serie 226

4 Kia Stinger 204

5 Citroen C3 Aircross 171

6 Audi A8 169

7 Alfa Romeo Stelvio 163

Pin It on Pinterest