Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. February '16 22:38 by Jørli Petersen

Volvos hjemmebane

V 90 er Volvos nye super-herregård. Max effekt - 407 HK når det hele spiller

V90 er Volvos nye super-herregård. Max effekt – 407 HK når det hele spiller.

Det er dømt hjemmebanefordel, når Volvo sender en ny stationcar på gaden. Det er netop på dette område Volvo har hentet sin største succes, og selv om nyheden nu hedder 90, og dermed kravler op i øverste klasse, behøver det ikke være et handicap for Volvo. Det kan tværtimod blive det helt store trumfkort, som kommer til at supplere den nye XC90 på bedste vis.

Den nye Volvo V90 følger efter sedanudgaven, som fik debut sidste år, bilen vises for offentligt første gang i Geneve, og produktionen af den store herregårdsvogn starter i uge 24, eller lige omkring skoleferiens start.

Hvornår bilen er i Danmark er lidt usikkert, men Danmark er traditionelt et af de markeder, som får biler først, til gengæld er det også en Volvo-tradition, at lægge ud med de store, dyre versioner, og når Volvo siger stort, er der alvor bag begivenheden.

Størrelsen kan man godt forestille sig ved at se på billeder, når vi så oplyser, at den kraftigste V90 får 407 heste når alt slippes løs på en gang, er der tale om en næsten voldsom svensk herregård.

Prisen på Volvo V90 starter ved 595.000 kr. Med D4 motor og automatgear er prisen 650.000 kr, men Volvo er allerede på vej med en pæn rabat, firmaprisen hedder 480.000 kr og 525.000 kr, så helle for en V90 firmabil.

Pin It on Pinterest